Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan van Kessel, wonende te Venray, overleden voor 1897.


Hij was gehuwd met
Joanna Beckers, wonende te Venray, overleden voor 1897.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas Anthonius, landbouwer, geboren te Venray op 9 maart 1867, wonende aldaar, overleden te Uden op 9 mei 1955.
    Hij is getrouwd te Neer op 3 mei 1897 (1) met Anna Catharina Josephina Ingeveld, dienstmeid, geboren te Neer op 16 maart 1874, wonende aldaar, overleden te Venray op 20 juli 1918, dochter van Henricus Ingeveld en Elisabeth Vogels.
    Hij is getrouwd te Venray op 19 april 1920 (2) met Anna Maria Verstegen, geboren te Venray.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina