Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Wilhelmina Elisa Hendrickx, consulente LLTB, geboren te Buggenum op 12 juni 1901, overleden te Weert op 24 april 1993, dochter van Peter Joannes Hubertus Augustinus Hendrickx en Elisabeth Beurskens.


Zij is getrouwd te Roermond op 14 mei 1940 met
Martinus Josephus Dings, adjunct secretaris LLTB, geboren te Heythuysen op 25 februari 1900, overleden te Roermond (Z) op 11 mei 1973, zoon van Hendrik Hubert Dings en Anna Maria Schreurs.
(Hij is eerder getrouwd te Limbricht op 25 april 1923 met Maria Lambertina Salden, geboren te Guttecoven op 22 maart 1898, overleden te Roermond (Z) op 3 mei 1939.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina