Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Margaretha Derikx, geboren te Roggel op 5 januari 1908, overleden te Heerlen op 10 december 1986, begraven te Roggel, dochter van Peter Hubertus Derikx en Wilhelmina Hubertina Beenders.


Zij is getrouwd te Roggel op 17 juni 1938 met
Hubertus Michiel Seuren, arbeider bij de Posterijen, geboren te Roggel op 19 augustus 1903, overleden te Roermond op 25 januari 1994, begraven te Roggel, zoon van Jacobus Seuren en Willemina Dirkx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Antonius Joseph Maria, gemeenteambtenaar, geboren te Roggel op 21 juli 1942, overleden te Roermond op 7 juli 2013, begraven te Roggel op 13 juli 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina