Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Strous, geboren te Neer op 30 mei 1903, overleden te Heerlen op 16 september 1989, dochter van Hermanus Strous en Johanna Gertrudis Dirks.


Zij is getrouwd te Raamsdonkveer op 23 november 1933 met
Gerardus Leonardus Franciscus Timmermans, geboren te Delft op 17 november 1903, overleden op 14 december 1991, zoon van Franciscus Antonius Marie Timmermans en Johanna Maria Catharina van der Meer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Frans, pater.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina