Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Hubert Beenders, landbouwer, geboren te Roggel op 17 maart 1867, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 december 1926, zoon van Gerard Benders en Maria Helena Ulen.


Hij is getrouwd te Roggel op 6 mei 1898 met
Martina Gertrudis van Ratingen, geboren te Roggel op 26 april 1857, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 januari 1946, dochter van Mathieu van Ratingen en Judith Bernardine Kneepkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina