Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Gertrudis Suylen, geboren te Neer op 28 oktober 1905, wonende aldaar en te Maasbree, overleden te Venlo op 19 oktober 1982, begraven te Baarlo, dochter van Wilhelmus Suylen en Johanna Beenders.


Zij is getrouwd te Neer op 30 april 1934 met
Johannes Hubertus Coenen, landbouwer, geboren te Baarlo op 9 januari 1900, wonende te Maasbree, overleden te Venray op 7 mei 1981, zoon van Herman Hubert Coenen en Gertrudis Hubertina Cuijpers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina