Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Kusters, keukenmeid, geboren te Neer op 8 juli 1825, overleden te Maastricht op 10 september 1903, dochter van Henricus Custers en Maria Agnes Aquarius.


Zij is getrouwd te Maastricht op 27 oktober 1858 met
Jan Richard Schrooders, koetsier, geboren te Houthem op 17 september 1831, overleden te Maastricht op 8 augustus 1884, zoon van Jan Willem Schrooders en Elisabeth Dusens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina