Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronelle Sijben, geboren te Neer op 14 februari 1816, overleden te Helden op 14 februari 1860, dochter van Antonius Sijben en Anna Margareta Dirix.


Zij is getrouwd te Helden op 15 november 1841 met
Andries Verlinden, akkerman, geboren te Helden op 3 november 1802, overleden aldaar op 12 maart 1863, zoon van Mathijs Verlinden en Theodora Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, landbouwer, geboren te Helden rond 1843.
    Hij is getrouwd te Helden op 12 september 1887 met Petronella van der Schoot, geboren te Maasbree rond 1853, dochter van Willem van der Schoot en Joanna Janssen.
  • 2 : Anna Margaretha, geboren te Helden op 30 oktober 1846.
    Zij is getrouwd te Helden op 28 mei 1877 met Johannes Hubertus Versondert, landbouwer, geboren te Helden op 17 mei 1839, zoon van Geraard Versonders en Maria Elisabeth Mertens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina