Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Mathieu Didden, kleermaker, wonende te Bracht (D), overleden na 1811.


Hij was gehuwd met
Margaretha Rothausen, wonende te Bracht (D), overleden aldaar voor 1811.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Guilliaume Antoine, pottenbakker, geboren te Bracht (D) op 18 oktober 1789, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden voor 28 september 1846.
    Hij is getrouwd te Neer op 10 maart 1811 met Anna Maria Hendrikx, dagloonster en dienstmeid, geboren te Beek en Donk op 23 september 1775, wonende te Buggenum en te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 28 september 1846, dochter van Leonard Hendrikx en Margarite Voegels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina