Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hubertina Beeren, geboren te Neer op 1 september 1895, overleden te Venlo (Z) op 29 november 1969, dochter van Johannes Hubertus Beeren en Johanna Hubertina Hendrikx.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Johanna Hubertina, geboren te Neer op 10 oktober 1919, overleden te Roermond (Z) op 2 januari 2003, gecremeerd te Baexem op 7 januari 2003.
    Zij is getrouwd te Neer op 26 januari 1956 met Johannes Nicolaas Bruinen, landbouwer, geboren te Neer op 16 juli 1921, overleden te Roermond (Z) op 18 augustus 2000, gecremeerd te Blerick op 23 augustus 2000, zoon van Jacobus Hubertus Bruinen en Maria Catharina Stemkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina