Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Anthonius Beeren, landbouwer, geboren te Neer op 3 juli 1888, wonende te Kessel, overleden te Kessel-Eik op 13 november 1967, zoon van Johannes Hubertus Beeren en Johanna Hubertina Hendrikx.


Hij is getrouwd te Kessel op 22 oktober 1925 met
Anna Petronella Giesbertz, geboren te Kessel op 21 maart 1893, wonende aldaar en te Neer, overleden aldaar op 31 maart 1982, dochter van Pieter Giesbertz en Willemina Scheres.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina