Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margueriete Ertkamp, wonende te Linne, overleden aldaar voor 1807.


Zij was gehuwd met
Henry van Buggenum, wonende te Linne, overleden voor 1807.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, dagloonster, geboren te Linne op 6 december 1756, wonende te Neer, overleden aldaar op 9 september 1829.
    Zij is getrouwd te Linne rond 1787 voor de kerk (1) met Cornelius Aerts, dagloner en arbeider, gedoopt te Neer op 6 januari 1757, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 juni 1806, zoon van Joannes Arets en Maria Veugeleers.
    Zij is getrouwd te Neer op 15 juni 1807 (2) met Laurens Veugelers, dagloner, geboren te Kessenich (B) op 4 december 1735, wonende te Neer, zoon van Leonard Veugelers en Elisabeth Stroux.
    Zij was gehuwd (3) met Laurent van Geven, landbouwer, geboren te Kessenich (B), wonende te Neer, overleden aldaar op 28 december 1812.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina