Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henry Joosten, akkerman, geboren te Helden op 6 maart 1778, overleden aldaar op 29 augustus 1847, zoon van Andreas Joosten en Helene Roosen.


Hij is getrouwd te Neer op 4 mei 1808 met
Maximiliana Geenen, akkervrouw, gedoopt te Neer op 22 januari 1776, dochter van Hermanus Geenen en Odilia Tielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, akkerman, geboren te Helden op 26 februari 1814, overleden aldaar op 3 december 1867.
    Hij is getrouwd te Helden op 20 september 1841 met Maria Elisabeth Bollen, molenaarster, geboren te Helden op 18 juli 1816, overleden aldaar op 17 januari 1883, dochter van Jean Bollen en Marie Petronelle van Wis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina