Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willemina Pijpers, overleden te Mierlo voor 1844.


Zij was gehuwd met
Gerard Linssen, overleden te Mierlo voor 1844.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, klompenmaker, dagloner en landbouwer, geboren te Mierlo op 25 september 1809, overleden te Neer op 3 februari 1890.
    Hij is getrouwd te Neer op 11 november 1844 met Catharine Joosten, landbouwster en dienstmeid, geboren te Neer op 16 april 1812, overleden aldaar op 29 juli 1878, dochter van Hendrik Joosten en Maria op 't Roodt.
    (Zij is eerder getrouwd te Neer op 25 april 1838 met Jacques Hinsen, knecht en dagloner, geboren te Neer op 20 mei 1807, overleden aldaar op 14 januari 1844, natuurlijke zoon van Jacobina Hensen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina