Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Conrardus Hubertus Theodorus Theelen, slager, geboren te Neer op 29 mei 1891, overleden te Lutterade op 2 april 1957, zoon van Gerardus Leonardus Theelen en Petronella Alers.


Hij is getrouwd te Weert op 13 mei 1919 (1) met
Maria Elisa Dorothea Antonia Wagemans, geboren te Weert op 12 december 1898, overleden te Heerlen op 18 mei 1929, dochter van Petrus Martinus Wagemans en Maria Christina Gylaer.

Hij is getrouwd te Weert op 28 april 1938 (2) met
Anna Maria Petronella Adriaens, geboren te Weert op 7 oktober 1890, dochter van Jan Mathijs Adriaens en Joanna Maria Stals.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina