Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Christina Hubertina Theelen, geboren te Neer op 21 april 1907, overleden te Venray op 29 juli 1950, begraven aldaar op 1 augustus 1950, dochter van Johannes Wilhelmus Hubertus Theelen en Anna Maria Smeets.


Zij was gehuwd met
Hermann Heinrich Halmans, autohandelaar en garagehouder, geboren te Weeze op 26 mei 1902, overleden te Venlo op 25 juli 1987, zoon van Peter Johann Halmans en Adeleida Huberta Jenneskens.
(Hij is later getrouwd te Venlo op 5 november 1951 met Helena Gertruda Maria van Wijngaarden, geboren te Blerick op 2 oktober 1910, dochter van Hubertus van Wijngaerden en Sibilla Josephina Hubertina Winkelmolen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina