Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Hendrikus Theelen, landbouwer, geboren te Neer op 14 december 1903, overleden te Geleen op 16 juni 1987, zoon van Johannes Wilhelmus Hubertus Theelen en Anna Maria Smeets.


Hij is getrouwd te Kerkrade op 28 oktober 1938 met
Geertruida Catharina Waterreus, winkelierster, geboren te Schaesberg op 18 augustus 1914, overleden te Munstergeleen op 20 februari 1981, dochter van Theodorus Johannes Nicolaas Waterreus en Geertruida van Riemsdijk.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina