Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Hubertina Theelen, geboren te Neer op 12 oktober 1886, overleden te Heythuysen op 20 mei 1921, dochter van Gerardus Leonardus Theelen en Petronella Alers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 april 1918 met
Hubertus Eduarius Cillekens, brandstoffenhandelaar en rijtuigverhuurder, geboren te Heythuysen op 14 juni 1881, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 februari 1958, begraven aldaar op 20 februari 1958, zoon van Paulus Hubertus Cillekens en Ida Hubertina Kurstjens.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 21 november 1924 met Gertrudis Maria Stroot, geboren te Haelen op 16 januari 1895, wonende te Heythuysen, overleden op 23 maart 1978, begraven te Heythuysen, dochter van Johannes Hubertus Stroot en Maria Josephina Maassen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard Hubertus, geboren te Heythuysen op 30 maart 1919, overleden op 24 mei 1999, begraven te Heythuysen.
    Hij was gehuwd met Nellie Reuvers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina