Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Peerlings, metselaar, geboren te Ittervoort rond 1775, overleden te Stramproy op 26 juni 1850.


Hij is getrouwd te Stramproy op 21 april 1793 voor de kerk met
Johanna Maria Wulbers, geboren te Stramproy rond 1771, overleden aldaar op 7 juni 1844.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Silvester, molenaarsknecht, molenaar en dienstknecht, geboren te Stramproy op 13 juli 1812, overleden te Thorn op 17 maart 1852.
    Hij is getrouwd te Neer op 7 februari 1844 met Hendrina Franken, dagloonster, geboren te Neer op 18 mei 1819, overleden aldaar op 10 oktober 1862, dochter van Bernardus Francken en Johanna van der Velden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina