Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Maria Nijskens, dienstmeid, geboren te Baexem, gedoopt aldaar op 16 augustus 1794, wonende te Heythuysen en te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 14 april 1844, dochter van Lucia Nijskens.


Zij is getrouwd te Neer op 21 juni 1843 met
Peter Neuens, akkerknecht en dagloner, geboren te Grathem op 10 maart 1793, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 18 november 1857, natuurlijke zoon van Maria Elisabeth Neuens.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 20 januari 1825 met Maria Christina Simons, dienstmeid, geboren te Neer, gedoopt op 24 december 1798, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 8 maart 1842, dochter van Gerardus Simons en Petronella Verhaegh. Hij is later getrouwd te Neer op 10 april 1845 met Maria Catharina Janssen, gedoopt te Sambeek op 23 oktober 1801, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 21 oktober 1859, dochter van Johannes Janssen en Jacoba Brouwer.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina