Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cecilia van den Eertwegh, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 2 april 1797, wonende te Nunhem en te Neer, overleden aldaar op 13 augustus 1867, dochter van Joannes van den Eertwegh en Joanna Maria Verhaeg.


Zij is getrouwd te Neer op 16 november 1842 met
Gaspar Houben, landbouwer, gedoopt te Neer op 23 oktober 1773, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 24 mei 1850, zoon van Joannes Houben en Petronella Vermeulen.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 17 april 1817 met Martina Landau, gedoopt te Neer op 23 juli 1777, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 26 december 1841, dochter van Ludovicus Landau en Joanna Seems.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina