Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodoor Hendrix, dagloner, geboren te Beesel op 26 juli 1807, wonende te Roggel, overleden aldaar op 15 september 1862, zoon van Johannes Hendrix en Johanna aan gen Eijndt.


Hij is getrouwd te Roggel op 6 juli 1831 (1) met
Maria Smolders, landbouwster, geboren te Kessel, gedoopt aldaar op 22 maart 1798, wonende te Roggel, overleden aldaar op 16 januari 1844, dochter van Josephus Smolders en Petronel Aarts.

Hij is getrouwd te Roggel op 4 mei 1844 (2) met
Marie Catharine Berghs, geboren te Roggel op 11 januari 1804, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 maart 1882, dochter van Petrus Berghs en Bernardina Mooren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina