Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jaques Grooters, dagloner en landbouwer, geboren te Neer op 1 mei 1817, wonende aldaar, zoon van Petrus Groeters en Wilhelmina Dings.


Hij is getrouwd te Stevensweert op 11 juli 1843 (1) met
Mechtildis Knoops, dienstmeid, geboren te Stevensweert op 17 oktober 1819, overleden aldaar op 19 november 1851, dochter van Willem Knoops en Anna Catharina Moors.

Hij is getrouwd te Viersen (D) op 17 september 1875 (2) met
Maria Catharina Friedrichs, dienstmaagd, geboren te West-Süsterseel (D) rond 1840, dochter van Caspar Friedrichs en Margaretha Dahlmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina