Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Anna Gisbertz, geboren te Neer op 11 juli 1848, wonende te Venlo en te Beesel, overleden aldaar op 22 maart 1933, dochter van Jan Peter Gisbertz en Anne Marie Theelen.


Zij is getrouwd te Beesel op 24 juni 1881 met
Thomas Hubertus Simons, landbouwer, geboren te Beesel op 22 mei 1850, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 september 1932, zoon van Godefridus Simons en Anna Catharina Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina