Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Beckers, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 18 mei 1878, overleden te Meijel op 16 augustus 1972, zoon van Peter Joannes Beckers en Maria Catharina op Heij.


Hij is getrouwd te Buggenum op 21 april 1913 met
Anna Catharina Hubertina Smeets, geboren te Buggenum op 27 mei 1879, overleden te Weert op 11 december 1943, dochter van Joseph Smeets en Emilia van Groenendael.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Emilia Catharina, geboren te Meijel rond 1915, overleden aldaar op 13 maart 1917.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina