Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willemina Sanders, wonende te Maasbree en te Roggel, overleden na 1839.


Zij was gehuwd met
Arnoldus Jacobs, akkerman, geboren te Maasbree rond 1779, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 11 augustus 1857, zoon van Antoon Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, akkervrouw en landbouwster, geboren te Maasbree op 3 april 1812, wonende te Roggel en te Neer op de Boschheide, overleden te Neer op 2 april 1872.
    Zij is getrouwd te Neer op 4 januari 1839 met Martinus van Roij, akkerman en landbouwer, geboren te Neer op 18 april 1809, wonende te Neer op de Boschheide, overleden te Neer op 10 september 1892, zoon van Johannes van Roij en Joanna Arets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina