Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Linssen, wonende te Beegden.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Antoin, knecht, dagloner en arbeider, geboren te Beegden op 9 januari 1811, wonende te Heel, overleden te Neer op 11 juli 1887.
    Hij is getrouwd te Neer op 17 mei 1838 met Cornelia Kessels, gedoopt te Neer op 4 december 1812, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 22 augustus 1880, dochter van Matthias Kessels en Cornelia Bloemers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina