Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathis Linssen, kleermaker, geboren te Neer op 3 december 1838, wonende te Swalmen, te Neer op Brumhold en te Dülken (D), overleden te Venlo op 27 januari 1905, zoon van Antoin Linssen en Cornelia Kessels.


Hij is getrouwd te Swalmen op 10 september 1861 met
Maria Carolina Baumgardt, geboren te Kessel op 8 november 1831, wonende te Swalmen, te Neer op Brumhold en te Dülken (D), dochter van Jan Baumgardt en Maria van Dix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Beesel op 25 september 1862, wonende te Neer en te Dülken (D).
  • 2 : Antonius, geboren te Beesel op 16 maart 1864, wonende te Neer en te Dülken (D).
    Hij is getrouwd te Venlo op 5 juni 1897 met Maria Catharina Diesveld.
  • 3 : Elisabeth, geboren te Beesel op 30 augustus 1865, wonende te Neer en te Dülken (D).Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina