Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Josef Doerenberg, dagloner, wonende te Grotenrath Teveren (D).


Hij was gehuwd met
Anna Margarita Plum, dagloonster, wonende te Grotenrath Teveren (D).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Teveren (D), wonende te Grotenrath Teveren (D) en te Neer in de Goot, overleden te Neer op 28 maart 1845.
    Zij is getrouwd te Neer op 18 april 1834 met Jean Berben, slager en metselaar, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 18 februari 1799, wonende te Neer in de Goot, overleden te Neer op 7 mei 1840, zoon van Matthias Berben en Beatrix Hesen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina