Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Mathea Levels, dienstmeid, geboren te Neer op 13 september 1844, wonende te Neer op Brumhold, dochter van Jean Leevels en Leonora Jacobs.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 april 1875 met
Henricus Mathijs Wulms, dagloner, geboren te Heel en Panheel op 25 juli 1835, zoon van Mathijs Wulmen en Catharina Lamberichts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, arbeider, geboren te Heel en Panheel rond 1877.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 29 november 1918 met Paulina Luise Dischinger, geboren te Freiburg (D) rond 1883, dochter van Simon Dischinger en Paulina Zimmerman.
  • 2 : Hendrina Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1882.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 7 september 1903 met Gerardus Hubertus Ramaekers, veldwachter, geboren te Heel en Panheel rond 1873, zoon van Leonard Ramaekers en Anna Catharina Loven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina