Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Levels, dienstmeid, geboren te Neer op 15 april 1842, wonende te Neer op Brumhold, dochter van Jean Leevels en Leonora Jacobs.


Zij is getrouwd te Beegden op 11 november 1876 met
Josephus Godefridus Wertz, dagloner en akkerman, geboren te Wessem op 21 augustus 1839, overleden te Beegden op 30 maart 1896, zoon van Cornelis Josephus Wertz en Margaretha Joosten.
(Hij is eerder getrouwd te Beegden op 4 april 1869 met Gertrudis Hubertina Vossen, geboren te Beegden op 26 juni 1840, overleden aldaar op 18 juni 1876, dochter van Henricus Vossen en Maria Catharina Suilen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Cornelus, landbouwer, geboren te Beegden rond 1880.
    Hij is getrouwd te Beegden op 16 juni 1905 met Margaretha Hubertina Gubbels, dienstmeid, geboren te Beegden rond 1881, dochter van Stefanus Gubbels en Anna Maria Catharina Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina