Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Getrudis Engelen, dienstmeid, wonende te Neer, waarschijnlijk dochter van Peter Engelen en Petronel Peeters.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Helena, dienstmeid, geboren te Neer op 20 maart 1825, overleden te Swalmen op 6 juni 1864.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 23 april 1850 (1) met Willem Lienen, landbouwer, geboren te Swalmen op 2 oktober 1818, overleden aldaar op 29 september 1852, zoon van Herman Lienen en Wilhelmina Stams.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 16 september 1853 (2) met Marcellus Naus, landbouwer, geboren te Swalmen op 19 januari 1822, overleden aldaar op 16 oktober 1871, zoon van Willem Naus en Anna Maria Delissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina