Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Hendrix, meid en landbouwster, geboren te Roggel op 10 januari 1794, wonende aldaar en te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 29 december 1847, dochter van Andreas Hendrix en Petronella Bekkers.


Zij is getrouwd te Neer op 26 oktober 1831 met
Joannes Naus, landbouwer en knecht, gedoopt te Neer op 10 februari 1796, wonende te Neer in het Dorp en te Neer Brumhold, overleden te Neer op 11 juni 1851, zoon van Hermannus Naus en Gertrudis Gubbels.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 9 januari 1819 met Elisabeth Crijns, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 30 maart 1783, overleden te Horn op 21 juni 1830, dochter van Cornelis Criens en Gertrudis Carisse.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina