Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Simons, wonende te Baarlo, overleden voor 1806.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Jansen, wonende te Baarlo, overleden voor 1806.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Herman, landbouwer, geboren te Baarlo op 25 juni 1761, wonende te Neer op Brumhold.
    Hij is getrouwd te Neer op 16 april 1806 met Maria aen de Boom, dienstbode en akkervrouw, gedoopt te Neer op 24 juli 1775, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Baarlo op 1 april 1857, dochter van Petrus aen den Boom en Anna Gerits.
  • 2 : Petronel, geboren te Baarlo rond 1762, wonende te Kessel, overleden aldaar op 11 mei 1830.
    Zij was gehuwd met Pieter Veekens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina