Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Engelen, dienstmeid, geboren te Neer op 12 november 1812, overleden te Helden op 5 maart 1856, begraven aldaar op 7 maart 1856, dochter van Laurens Engelen en Elisabet Dirx.


Zij is getrouwd te Helden op 12 april 1847 met
Thomas Engels, akkerman, geboren te Helden op 16 december 1801, zoon van Leonardus Engels en Gertrudis Scheers.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 10 september 1834 met Maria Linssen, geboren te Helden rond 1807, dochter van Willem Linssen en Johanna Josephina Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina