Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Herman Simons, landbouwer, geboren te Baarlo op 25 juni 1761, wonende te Neer op Brumhold, zoon van Jacobus Simons en Anna Catharina Jansen.


Hij is getrouwd te Neer op 16 april 1806 met
Maria aen de Boom, dienstbode en akkervrouw, gedoopt te Neer op 24 juli 1775, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Baarlo op 1 april 1857, dochter van Petrus aen den Boom en Anna Gerits.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacques, akkerman, geboren te Neer op 26 januari 1807, overleden te Maasbree op 14 april 1867.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 2 november 1835 met Anna Maria Hermans, geboren te Blerick rond 1804, dochter van Peter Hermans en Gertruij Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina