Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Casparis Cuypers, wonende te Kessel, overleden aldaar voor 1806.


Hij was gehuwd met
Anna Christina Bergers, wonende te Kessel, overleden na 1806.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Andreas, schoenmaker, geboren te Kessel op 2 november 1779, wonende te Neer, overleden aldaar op 28 maart 1806.
    Hij is getrouwd te Neer op 4 november 1802, getrouwd aldaar op 5 november 1802 voor de kerk met Maria Stox, geboren te Nunhem op 7 september 1769, overleden te Neer op 11 maart 1805, dochter van Martinus Stocks en Margaretha Knops.
    (Zij is eerder getrouwd te Nunhem op 12 juli 1798 voor de kerk met Gerardus Strous, schoenmaker, gedoopt te Neer op 24 juli 1764, overleden aldaar op 24 oktober 1799, zoon van Martinus Struis en Catarina Tielen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina