Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Sophia Derikx, geboren te Neer op 14 oktober 1909, wonende te Maasbree, overleden te Venlo op 22 april 2001, dochter van Anthonius Derikx en Christina Sijben.


Zij is getrouwd te Maasbree op 12 april 1934 met
Louis Johannes Wilhelmus Rutten, tuinier, geboren te Blerick op 18 maart 1905, wonende aldaar, overleden te Venlo (Z) op 27 juli 1973, begraven te Blerick op 31 juli 1973, zoon van Peter Hubertus Rutten en Johanna Francisca Hubertina Hermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina