Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Hubert Bonten, landbouwer, geboren te Heythuysen op 18 december 1855, overleden te Swalmen op 13 februari 1928, zoon van Godefroid Bonten en Maria Elisabeth Stappers.


Hij is getrouwd te Swalmen op 30 maart 1883 (1) met
Petronella Hubertina Thomassen, dienstmeid, geboren te Maasniel op 13 juli 1857, overleden te Swalmen op 5 maart 1894, dochter van Willem Thomassen en Sophia Schmitz.

Hij is getrouwd te Swalmen op 23 juli 1906 (2) met
Wilhelmina Hubertina Clumpkens, geboren te Swalmen op 21 januari 1865, overleden aldaar op 1 november 1941, dochter van Johannes Clumpkens en Joanna Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina