Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Bergs, geboren te Helden op 4 december 1898, wonende te Roggel, overleden op 21 november 1981, begraven te Roggel, dochter van Antonius Hubertus Bergs en Maria Agnes Houben.


Zij is getrouwd te Roggel op 4 mei 1928 met
Antoon Jansen, landbouwer, geboren te Roggel op 7 oktober 1897, wonende aldaar, overleden te Weert op 10 maart 1989, begraven te Roggel, zoon van Antoon Janssen en Maria Francisca Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus, geboren te Roggel op 31 maart 1929, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 maart 1931.
  • 2 : Antonius, geboren te Roggel op 21 januari 1932, ongehuwd overleden te Horn op 22 oktober 2009.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina