Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Drissen, landbouwster, geboren te Beesel op 22 juli 1818, overleden te Neer op 20 mei 1893, dochter van Willem Mathijs Drissen en Joanna Elisabeth Janssen.


Zij is getrouwd te Beesel op 18 mei 1849 met
Piere Theelen, koopman, burgemeester 1862/1879 en ambtenaar van de burgelijke stand, geboren te Neer op 19 augustus 1817, wonende te Neer Neerstraat, overleden te Neer op 10 juni 1879, zoon van Joannes Theelen en Theodora Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Dorethea Johanna, geboren te Neer op 28 december 1851, wonende te Neer Neerstraat, overleden te Neer op 2 december 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina