Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonius Hubertus Hendrikus Theelen, landbouwer, geboren te Neer op 17 januari 1895, wonende te Maashees, overleden te Roermond (Z) op 21 november 1989, begraven te Neer, zoon van Wilhelmus Hubertus Hendrikus Theelen en Maria Gertrudis Suylen.


Hij is getrouwd te Maashees op 8 mei 1939 met
Johanna Gertruda Kersten, geboren te Maashees en Overloon op 15 september 1899, wonende te Neer Napoleonsweg, overleden te Roermond (Z) op 9 januari 1980, begraven te Neer, dochter van Lambertus Arnoldus Kersten en Petronella Huberta Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis Petronella Mechtildis, geboren te Maashees op 11 februari 1940, overleden op 24 april 1941.
  • 2 : Petronella Gertrudis Lamberta Wilhelmina, geboren te Wanssum op 18 oktober 1944, overleden te Oploo op 25 januari 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina