Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Nabben, geboren te Neer op 16 mei 1898, overleden aldaar op 18 februari 1929, dochter van Willem Nabben en Maria Berger.


Zij is getrouwd te Neer op 25 februari 1924 met
Johannes Hubertus Luijten, landbouwer, geboren te Neer op 5 december 1895, overleden te Roermond (V) op 6 februari 1995, begraven te Neer, zoon van Bernardus Luijten en Johanna Peters.
(Hij is later getrouwd te Neer op 6 januari 1930 met Catharina Gertrudis Houben, dienstmeid, geboren te Neer op 4 juni 1897, overleden aldaar op 4 april 1971, begraven aldaar, dochter van Hubertus Houben en Anna Catharina van den Borst.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bernardus Wilhelmus, landbouwer, geboren te Neer op 28 januari 1925, overleden aldaar op 25 november 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina