Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Peter Vogels, landbouwer, geboren te Neer op 28 juli 1891, overleden aldaar op 8 mei 1958, zoon van Josef Vogels en Gertrudis aan den Boom.


Hij is getrouwd te Neer op 16 januari 1933 met
Dorothea Zelen, geboren te Helden op 13 december 1890, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Roermond op 25 februari 1963, dochter van Hendrik Zelen en Mechtildis Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina