Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Petrus Strous, landbouwer, geboren te Neer op 14 januari 1897, wonende te Neer in het Dorp, te Baexem en te Thorn, overleden aldaar op 13 januari 1964, zoon van Joannes Strous en Katharina Janssen.


Hij is getrouwd op 1 maart 1930 met
Gertruda Maria Mathilda Weerens, geboren te Thorn op 26 oktober 1902, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 mei 1981, dochter van Jan Hubert Weerens en Maria Josephina Corstjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus, geboren te Thorn op 11 oktober 1931, overleden aldaar op 22 juli 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina