Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Custers, geboren te Neer op 6 november 1893, overleden te Roermond op 15 december 1977, begraven te Swalmen, dochter van Peter Johannes Custers en Elisabeth Meulendijk.


Zij is getrouwd te Swalmen op 27 april 1925 (1) met
Christiaan Kessels, kleermaker, geboren te Swalmen op 16 april 1882, overleden aldaar op 18 februari 1927, zoon van Herman Kessels en Emilia Simons.

Zij is getrouwd te Swalmen op 20 juni 1932 (2) met
Johannes Leppers, pannenstoker, geboren te Swalmen op 1 november 1885, zoon van Peter Leppers en Anna Gertrudis Hubertina Winckens.
(Hij was weduwnaar van Petronella Slabbers, overleden te Swalmen op 12 april 1928.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina