Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Herman Joseph Peters, onderwijzer, geboren te Neer op 22 februari 1890, overleden te Hulst op 14 augustus 1954, zoon van Theodoor Frans Peters en Anna Maria van der Velden.


Hij is getrouwd te Borne op 4 juni 1918 met
Lambertha Johanna Siemerink, geboren te Borne op 18 november 1890, overleden te Hulst op 4 september 1960, dochter van Antonius Bernardus Hendrikus Siemerink en Johanna Maria Schoemaker.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina