Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Wilhelmina van Ratingen, geboren te Neer op 19 februari 1899, wonende te Meijel, dochter van Gerardus Hubertus van Ratingen en Catharina Wilhelmina Peters.


Zij is getrouwd te Meijel op 10 november 1924 met
Godefridus Bongaerts, arbeider, geboren te Buggenum op 5 april 1896, wonende te Haelen, overleden aldaar op 20 juni 1943, zoon van Wilhelmus Bongaerts en Anna Criens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Wilhelmina Johanna, geboren te Meerssen op 6 september 1926, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 16 mei 1990, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd op 27 juni 1951 met Jacobus Josephus Hubertus Eggels, geboren te Buggenum op 10 maart 1925, wonende te Heythuysen, overleden te Weert (Z) op 30 april 1998, begraven te Heythuysen op 6 mei 1998, zoon van Johannes Hubertus Eggels en Margaretha Cornelia Derikx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina