Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Schaeken, landbouwer, geboren te Linne op 1 december 1812, overleden te Neer op 12 december 1883, zoon van Hermanus Schaeken en Gertrudis Sangers.


Hij was gehuwd (1) met
Hendrina Beurskens, overleden te Linne op 11 juni 1871.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Elisabeth, geboren te Linne op 13 juni 1854, wonende te Neer en te Maasniel.

Hij is getrouwd te Maasniel op 1 september 1873 (2) met
Johanna Catharina Verheijden, landbouwster, geboren te Hunsel-As op 2 mei 1833, wonende te Maastricht en te Maasniel, overleden na 1885, dochter van Gerardus Verheijden en Petronella Coenen.
(Zij is daarnaast getrouwd te Maasniel op 8 oktober 1858 (1) met Henricus Hubertus van Dael, landbouwer, geboren te Maasniel, wonende te Maastricht, overleden voor 1885, zoon van Gerardus van Dael en Ida Nijssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina