Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Maria Feyen, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 14 april 1793, overleden te Helden op 29 november 1845, begraven aldaar op 1 december 1845, dochter van Johannes Feijen en Agnes van der Linden.


Zij is getrouwd te Neer op 26 april 1826 met
Adrianus Kolmans, kleermaker, geboren te Helden op 15 september 1791, overleden na 1845, zoon van Leonardus Kolmans en Catharina van Horen.
(Hij is later getrouwd te Helden op 12 februari 1846 met Catharina Beurskens, geboren te Helden op 6 juli 1794, dochter van Johannes Beurskens en Ida Peeters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina