Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Elisabeth Coenen, gedoopt te Heythuysen op 1 januari 1795, overleden te Meijel op 22 november 1860, dochter van Thomas Coenen en Henrica Kerker.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 november 1835 met
Arnoldus van der Steen, brouwer, geboren te Meijel op 4 mei 1793, overleden aldaar op 15 januari 1850, zoon van Arnoldus van der Steen en Cornelia Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnoldus Hubertus, geboren te Meijel op 5 november 1836, overleden aldaar op 27 april 1864.
  • 2 : Hendrik Jacob, geboren te Meijel op 24 juli 1840, overleden aldaar op 23 februari 1862.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina